De beste wensen voor 2020!

Ik hoop dat jij een nieuw jaar, een nieuwe decade goed bent begonnen.

Hoe gaat het met jou? Heb jij genoeg energie voor alle doelen die jij wilt bereiken? Eet jij gezond? Slaap jij goed?

Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat 63% van de Nederlanders niet positief is over eigen slaapkwaliteit.

Iedereen weet hoe het voelt na een nacht slecht slapen: moe, prikkelbaar, snel geïrriteerd. Slapeloosheid kan vervelende gevolgen hebben en, op lange termijn, kan mogelijk een factor zijn in het ontwikkelen van depressie en angststoornissen.

Een goede nachtrust zorgt het ervoor dat je scherper en alerter bent.

Als jij niet goed kan slapen, heb ik een oplossing: “koffie” meditatie! ?

De meeste mensen drinken koffie en ze genieten ervan. Het is gezellig, het is een leuk gevoel. Dit gevoel krijg jij ook als je koffie meditatie doet.

Het is s’avonds en je ligt comfortabel in bed. Laat de telefoon en de tablet los, zet de tv uit en kijk gewoon op een contemplatieve manier naar het plafond. Je mag de ogen dicht doen maar val (nog niet) in slaap! Jij hebt iets belangrijk om te doen: denk terug aan de goede daden die jij vandaag voor iemand hebt gedaan…of gisteren, eergisteren…

Hoe heb je vandaag iemand geholpen? Herinner je je alle details, met een glimlach op jouw gezicht. Hoe meer details, hoe beter.

Voel de blijheid in je ziel en in je lichaam.

Wees blij voor alle goede daden die jij hebt gedaan voor iemand: familie, vrienden, jouw baas, onbekenden.

Jij bent  “de tuinman” van jouw gedachten. In jouw tuin groeien bloemen (positieve gedachten) en onkruid. Zorg goed voor je tuin, plant nu zaden voor een mooiere en betere leven! Het onderbewustzijn wordt zo opgeladen met positieve zaden. De zaden hebben “water” nodig, iedere avond.

Contemplatie op iets positief die jij hebt gedaan is “voedsel” voor het onderbewustzijn. Jij kunt in slaap komen terwijl jouw gedachten positief geladen zijn.  Het zelfwaardering groeit en in de ochtend zal je wakker worden met een nieuwe energie en een goede vibe.

Gebruik deze meditatie iedere avond! Jij zal sneller in slap vallen en de kwaliteit van je leven zal aanzienlijk verbeterd worden.

Het is makkelijk en leuk om je aandacht te richten iedere avond op iets positief. Jij kan ook genieten van de goede daden van andere mensen om je heen. In oude Tibetaanse teksten wordt gezegd dat wij 10% van het goede karma kunnen ontvangen door gewoon gelukkig te zijn van de goede daden van andere mensen! ?

Koffie meditatie maakt deel uit van het boek “The Diamond Cutter”, geschreven door Geshe Michael Roach. In het boek wordt een systeem voor een succesvolle leven beschreven die gebaseerd is op oude Tibetaanse teksten.

Oplossing tegen slapeloosheid: hypnotherapie (therapie van het onderbewuste)

Therapie van het onderbewuste geeft uitstekende resultaten tegen slapeloosheid, persoonlijke ontwikkeling en genezing.

Er wordt gebruik gemaakt van directe suggesties en ontspanning. Jij ervaart een aangename ontspanning en het normale slaappatroon wordt hersteld.

Laat me weten als je koffie meditatie gebruikt en wat voor invloed heeft op jouw leven!

Als je kennis met mij wilt maken voor een hypnotherapie sessie, wees welkom! Gebruik het contact formulier op mijn website:

Hoe kan je beter slapen? “Koffie” meditatie tegen slapeloosheid