Bine ai venit! Felicitări pentru decizia ta de a-ti păstra sau redobândi bunăstarea holistică folosind soluții naturale!

Dacă vrei să achiziționezi uleiuri esențiale sau produse doTERRA, cea mai bună opțiune este să-ti creezi un cont de membru (client) doTERRA. Astfel ai acces la prețurie de membru care sunt cu 25 – 55 % mai mici față de prețul de retail.
Ai posibilitatea să-ți creezi un cont de membru doTerra astfel:

 1. Îți alegi produsele dorite și plătești o taxă de 23,75 €; taxa îți oferă accesul la beneficiile de membru doTerra, adică:
  • ai acces la prețurile de membru, cu 25 – 55 % mai mici față de prețul retail;
  • ai acces la Programul de Loialitate- LRP- ( Loyalty Rewards Program) prin care la fiecare comandă plasată primești puncte de loialitate  între 10 – 30 % din valoarea comenzii;
  • persoana prin care te înscrii îți devine consultant și îti va oferi sfaturi, susținere si ghidare în alegerea și folosirea corectă a uleiurilor esențiale și a produselor doTerra;
  • ai un birou virtual pe site-ul doTerra;
  • ai acces la promoțiile periodice pe care doTerra le oferă consultanților și consumatorilor.
 2. Alegi un pachet de produse – un kit de înregistrare – și nu mai plătești taxa de 23,75 €; beneficiezi, de asemenea, de toate avantajele enumerate mai sus.

Îți recomand această variantă de înregistrare în doTerra.

Poți alege HOME ESSENTIAL KITPachetul Pentru Sănătatea Familei Tale!

Acest kit conține 10 uleiuri esențiale și un difuzor de uleiuri cu ultrasunete.

Când te înscrii, vei ajunge la” Enroller ID” și introduci 6065361.

CREEAZĂ-ȚI UN CONT DE MEMBRU PE SITE-UL doTERRA

Contact prin whatsapp: +31652382134

E-mail: contact@altheahypnosis.com

Mă poți contacta pentru a-ți oferi GRATUIT o consultație de sănătate- Wellness Consult- sau pentru a primi mai multe informații despre uleiurile esențiale și produsele doTERRA.