Bine ai venit!

Sunt Iulia și te întâmpin cu bucurie în spațiul meu virtual!

Sunt Hipnoterapeut, cu specializare în Hipnoterapie pentru Relații, Wellness Advocate doTERRA și Trainer de Limba Română în Olanda.

Vreau să-ți împărtășesc o poveste despre pasiunea mea pentru cunoaștere și explorarea neîncetată a lucrurilor noi.

Începutul parcursului meu profesional a fost marcat de dragostea pentru lectură și dorința arzătoare de a învăța mereu mai mult. În 1996 am absolvit Facultatea de Litere la Universitatea din Craiova și am început să lucrez ca profesor de limba și literatura română. Această experiență m-a învățat multe despre puterea cuvintelor și impactul lor asupra vieților noastre.

În 2004, viața m-a purtat în Olanda, unde am avut oportunitatea să-mi dezvolt cariera de profesor. Am colaborat cu instituții prestigioase, cum ar fi Universitatea Populară din Rotterdam, Centrul de Limbi Străine al Universității din Leiden și chiar cu Televiziunea Talpa. În plus, am avut privilegiul de a fi ghid  pentru diplomații olandezi, dornici să descopere limba și cultura românilor.

Pe parcursul acestei călătorii, am devenit tot mai preocupată de o viață sănătoasă și de terapiile alternative. Am urmat cursuri și programe de formare în tehnici de lucru cu subconștientul și, astfel, în 2016 am devenit hipnoterapeut. Am obținut certificări de la Asociația Europeană de Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului (A.E.H.M.) și de la Asociația Internațională de Regresii în Vieți Anterioare (I.P.L.R.T.A.) din Santa Monica, California.

În căutarea mea de echilibru și armonie, am descoperit puterea extraordinară a uleiurilor esențiale cu grad terapeutic de la DoTerra. Aceste uleiuri au devenit parte integrantă a vieții mele și le împărtășesc cu bucurie și celor dragi.

În prezent, îmi extind cunoștințele și studiez Ayurveda – Știința Vieții.

Călătoriile și conexiunea cu natura sunt surse inepuizabile de inspirație pentru mine. Îmi place să descopăr locuri noi,, să mă las impregnată de frumusețea lor și să mă întorc acasă îmbogățită de experiențe și trăiri noi.

Misiunea mea în viață este să aplic în fiecare zi toată cunoașterea pe care am acumulat-o și să devin cea mai bună versiune a mea. Mă străduiesc să-mi perfecționez abilitățile în arta de a fi Om și să inspir și să ajut pe cei din jur să-și descopere potențialul interior și bunăstarea holistică.

Așadar, te invit să explorezi mai multe despre serviciile mele aici, pe site,  și să începem împreună o călătorie minunată de  transformare!