Hipnoterapie Online – un “ghid” de cunoaștere interioară și de reconectare la Sursă!

Într-o lume în care tot mai mulți dintre noi sunt în căutarea unor soluții pentru a face față stresului, anxietății și diverselor obstacole emoționale, hipnoterapia se prezintă ca o modalitate eficientă de vindecare.

Fiecare dintre noi folosim zilnic diferite niveluri de hipnoză atunci când visăm cu ochii deschiși, când urmărim un film care ne captivează și suntem “absorbiți” în acțiunea personajelor, când ne trezim dimineața și suntem între starea dintre veghe și somn, ori seara, înainte de a adormi, când medităm, când ne relaxăm…Facem toate acestea în mod automat, fără să etichetăm că am fi în starea de hipnoză. Când ne aflăm în această stare, mintea conștientă este mai tăcută, mintea subconștientă este receptivă pentru sugestii iar corpul fizic intra în starea de relaxare, de regenerare și echilibrare.

Terapia prin hipnoză este o modalitate de a ne descoperi, de a ne înțelege viața si sentimentele, ne ajută să descoperim diferite fațete ale Eu-lui nostru multidimensional. În starea de hipnoză de conectăm cu nivelurile superioare ale Conștiinței noastre, cu Supraconștientul-Sinele Superior, cu Divinitatea, și experimentăm o stare extraordinar de plăcută!

Pentru ca organismul uman să funcționeze optim este necesar ca mintea conștientă, cea subconștientă și mintea supraconștientă sa fie în aliniere. Acesta este genul de hipnoterapie pe care îl practic, de aliniere cu nivelurile superioare ale Conștiinței.

 În timpul ședințelor de hipnoterapie,  clientul este ghidat de către hipnoterapeut într-o stare foarte plăcută de relaxare, în care mintea conștientă devine mai liniștită iar subconștientul tot mai receptiv pentru a primi sugestii pozitive pentru corectarea convingerilor descurajatoare, orientate către negativitate, convingeri distorsionate, pentru a corecta atât modul în care simte clientul, cât și comportamentul acestuia.

Hipnoza a fost recunoscută oficial de către Asociația Medicală Americană încă din 1958 ca o abordare legitimă și în siguranță a problemelor medicale și psihologice. Există peste 6000 de articole ce arată beneficiile hipnozei, publicate  în jurnalele medicale și psihologice începând din anii 1950.

Iată doar câteva domenii în care poate fi folosită hipnoterapia:

 • Managementul stresului;
 • Managementul greutății;
 • Managementul furiei și al mâniei;
 • Normalizarea tensiunii arteriale;
 • Suport în tratamentul cancerului;
 • Depășirea insomniei, îmbunătățirea calității somnului;
 • Depășirea gândirii negative, a depresiei;
 • Depășirea anxietății și a atacurilor de panică;
 • Suport pentru recuperare după o intervenție chirurgicală;
 • Depășirea gândirii negative;
 • Pentru creșterea iubirii de sine, a încrederii în sine, a stimei de sine, a imaginii de sine;
 • Depășirea fricilor și a fobiilor;
 • Îmbunătățirea creativității și a inspirației;
 • Pentru atingerea țelurilor;
 • Pentru îmbunătățirea relațiilor;
 • Pentru dezvoltare spirituală – descoperire de sine.

Ce spun studiile despre eficiența hipnoterapiei?

Unul dintre studiile cele mai relevante, un studiu comparativ, publicat în literatura de psihologie și, de asemenea, în revista American Health, efectuat de către psihologul Alfred A. Barrios, Ph.D., a dezvăluit următoarele date privind rata de vindecare:

 Psihanaliza: 38% recuperări după 600 de ședințe;

Terapia comportamentală: 72% după 22 de ședințe;

Hipnoterapia: 93% după numai 6 ședințe.

Hipnoterapia efectuată online este la fel de eficientă ca cea efectuată în persoană, la cabinet.

Hipnoterapia online, ca și alte forme de terapie administrate în mediul virtual, a cunoscut o creștere semnificativă în popularitate, în special datorită dezvoltării tehnologiei și a nevoii de soluții adaptate noilor circumstanțe ale societății. Iată câteva dintre avantajele hipnoterapiei online:

 1. Accesibilitate: Hipnoterapia online elimină barierele geografice, oferind oportunitatea de a accesa servicii de calitate de oriunde, fie că ești într-o zonă urbană sau rurală;
 2. Confort: Sesiunile pot fi realizate în confortul propriului cămin, fără stresul și costul deplasării;
 3. Flexibilitate: Programările pot fi mai ușor ajustate în funcție de nevoile și programul clientului;
 4. Intimitate: Unii oameni pot simți că mediul lor propriu oferă un nivel mai ridicat de intimitate și securitate decât o clinică sau un cabinet;
 5. Eficiența timpului: Economisești timpul petrecut în trafic sau în așteptarea într-un cabinet.

 Ședințele de hipnoterapie au loc online prin ZOOM!

Dacă ești gata să descoperi beneficiile hipnoterapiei online și să începi această călătorie transformațională, te rog să mă contactezi!

Programează-te aici, vei găsi mai multe opțiuni: https://www.altheahypnosis.com/programarea-sedintei-de-hipnoterapie/

E-mail: contact@altheahypnosis.com

Whatsapp: +31652382134