Respir adânc și mă reconectez cu natura!:)

?Astăzi este ziua perfectă pentru a încetini, a respira adânc și a mă lăsa îmbrățișată de calmul pădurii, chiar din confortul casei mele!

M-am trezit cu dor de vacanță și de aer curat și rece, cu dor de plimbare printr-o pădure de brazi.

Nu sunt nici în vacanță, nici nu am brazi în apropiere, dar am unul dintre cele mai iubite uleiuri: Siberian Fir care îmi aduce aer proaspăt, calm și stabilitate.

?Uleiul esențial Siberian Fir de la dōTERRA nu numai că purifică aerul, creând un mediu mai sănătos, ci îmi aduce și spiritul revigorant al Pădurilor Siberiene direct în casa mea. Cu notele sale proaspete și lemnoase, este aliatul perfect pentru o zi de relaxare profundă!

  • #SfatAlthea: Dacă ai uleiul, adaugă câteva picături în difuzor pentru a crea o atmosferă liniștitoare sau aplică topic pentru a beneficia de proprietățile sale relaxante și calmante! Este foarte benefic și în caz de insomnie.

Este unul dintre cele mai fascinante și versatile uleiuri esențiale din portofoliul dōTERRA. Extractul provine dintr-un copac măreț, care se ridică impunător în regiunile geroase ale Siberiei. Acest ulei îmbogățește rutina zilnică cu beneficiile sale unice și aroma sa răcoritoare, aducând bucuria și puterea pădurii direct în casele noastre.

  • Profilul uleiului Siberian Fir:

Origine: Bradul Siberian (Abies sibirica) este originar din regiunile reci și montane ale Rusiei și Canadei.

Extracție: Uleiul esențial Siberian Fir este obținut prin distilarea cu aburi.

Beneficii principale:

  • Susținerea sănătății respiratorii: Datorită componentelor sale, uleiul  Siberian Fir poate promova funcționarea sănătoasă a sistemului respirator. Difuzarea sau inhalarea acestui ulei poate ajuta la eliberarea căilor respiratorii și la facilitarea respirației.
  • Relaxare și liniște: Aroma pădurii de brad poate avea un efect calmant și revigorant. Poate reduce sentimentele de anxietate sau stres, ajutând la relaxare și concentrare.
  • Alinarea durerilor musculare: Atunci când este aplicat topic, uleiul de Siberian Fir poate alina tensiunea și durerile musculare, oferind o senzație de răcorire și revitalizare.
  • Efect purificator: Utilizat ca agent de curățenie, acest ulei esențial poate contribui la eliminarea impurităților din aer și la crearea unui mediu mai sănătos în casa ta.

   Modalități de utilizare:

  • Difuzare: Adaugă câteva picături în difuzor pentru a beneficia de aroma revigorantă și beneficiile respiratorii ale uleiului.
  • Aplicare topică: Combină cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de cocos fracționat dōTERRA, și masează zonele tensionate sau dureroase.
  • Băi aromatice: Adaugă câteva picături în apa de baie pentru o experiență relaxantă și reînnoitoare.

 Uleiul esențial Siberian Fir de la dōTERRA este o invitație de a aduce în viața ta puritatea și energia Pădurilor Siberiene. Fie că îl folosești pentru beneficiile sale terapeutice, fie doar pentru a te bucura de aroma sa răcoritoare, acest ulei te va conecta cu natura și te va ajuta să te simți mai echilibrată și revitalizată.

 Vino alături de mine  în lumea fascinantă a esențelor naturale cu doTERRA!

Ai detalii aici: https://www.altheahypnosis.com/doterra

Îți doresc o zi luminoasă!

#AltheaHypnosis #dōTERRA #SiberianFir #Relaxare #Hipnoterapie #NaturaÎnCasaTa

Siberian Fir de la dōTERRA- Elixirul din inima Pădurilor Siberiene