🍂 Pe măsură ce frunzele încep să cadă și adierea proaspătă a toamnei ne învăluie, este posibil să resimțim presiune și neliniște, caracteristice anotimpului dar și vieții noastre agitate. Schimbările de sezon pot aduce nu doar frumusețe, ci și o serie de provocări pentru sistemul nostru imunitar și echilibrul emoțional.

✨ Cu toate acestea, natura are un mod minunat de a ne oferi soluții. Blendul Adaptiv de la doTERRA este special conceput pentru a sprijini adaptarea noastră la stres, calmând anxietatea și consolidând sistemul imunitar. Compus dintr-o sinergie de uleiuri esențiale, acest blend ne ajută să ne regăsim calmul, să ne acomodăm cu situațiile noi  și să îmbrățișăm fiecare zi cu încredere și echilibru.

🌀 Dacă simți că ai nevoie de un plus de sprijin, te aștept cu drag la sedințe de hipnoterapie, unde putem lucra împreună pentru a dezvolta strategii de adaptare și pentru a-ți regăsi starea de bine interioară!

🍁 În această toamnă ai la îndemână multe posibilități, astfel încât să te poți simți susținută și în armonie cu tine însăți.

#sfatAlthea: Eliberează-ți mintea de stresul zilnic și îmbrățișează toamna cu inima deschisă, având ca aliat blendul Adaptiv și puterea hipnoterapiei!

Adaptiv de la doTERRA se bazează pe o sinergie meticulos alcătuită din uleiuri esențiale, fiecare contribuind în mod unic la echilibrul și calmul nostru interior.

 Este un blend adaptogen iar pentru crearea lui s-au ales uleiurile care au aceste proprietăți, de adaptare: 

Lavanda – care ne face sa fim calmi în stări de stres ori anxietate. Este uleiul cu proprietăți fantastice pentru scăderea cortizolului.

Wild Orange – a fost ales pentru aromă și pentru o stare de bine. Este uleiul care ajută la modelarea stărilor emoționale.

Copaiba – uleiul perfect pentru crearea homeostaziei. Interacționează cu multe dintre sistemele corpului, ajută la echilibrarea organismului. 

Spearmint – Surprinzător, chiar dacă menta este folosită pentru energizare și revigorare, menta creată induce senzația de bine și relaxare. Este ca o gură de aer proaspăt. 

Magnolia – Uleiul de Magnolie este bine cunoscut pentru proprietățile sale relaxante și calmante, fiind utilizat adesea pentru a reduce stresul și anxietatea.

Rosemary – îmbunătățește memoria și concentrarea; mirosul său un pic aspru ajuta și la împământare, deci este un component prețios în blend. 

Neroli – Datorită proprietăților sale aromatice înălțătoare, Neroli poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea sentimentelor de anxietate și depresie.De asemenea, este cunoscut pentru abilitatea sa de a reduce nivelurile de cortizol (hormonul stresului) și a induce stări de calm și relaxare.

Sweetgum – este un ulei nou descoperit, care nu a mai fost folosit de către doTerra (si nici nu exista ca ulei single). Este un ulei care ar putea fi situat între Copaiba, Douglas Fir si Frankincense. Printre constituenții comuni cu cele trei uleiuri, mai are pinene – compuși chimici care se obțin de la arborii care cresc în păduri. Mirosul pădurii pe care îl savurăm în timp ce facem o plimbare este dat de pinene. 

🌀 Cum ne ajută Adaptiv în viața de zi cu zi?

  • Suport emoțional: Blendul Adaptiv vine ca un răspuns la nevoia de echilibru în fața stresului cotidian. Componentele sale au fost selecționate cu grijă pentru a promova o stare de relaxare și pentru a alina tensiunile emoționale. Uleiul de lavandă, în special, este recunoscut pentru proprietățile sale de calmare a mintii și sprijin în situațiile de anxietate.
  • Favorizarea unui somn odihnitor: Un somn de calitate este esențial pentru recuperarea și regenerarea corpului și a minții. Aroma de portocală sălbatică susține crearea unui mediu propice pentru un somn liniștit și odihnitor.
  • Susținerea sănătății fizice: Adaptiv nu doar că abordează aspectul emoțional, ci și pe cel fizic, oferind susținere în fața provocărilor fizice ale stresului. Copaiba, de exemplu, este renumit pentru proprietățile sale antiinflamatorii și este o resursă valoroasă în susținerea sănătății sistemului imunitar și nervos.
  • Concentrare și claritate mentală: Aroma de spearmint este revigorantă, favorizând claritatea mentală și concentrarea, aspecte esențiale mai ales în zilele aglomerate și solicitante.

Într-o lume în care dinamica și solicitările par să fie într-o continuă creștere, avem nevoie de instrumente care să ne sprijine în menținerea unui echilibru interior. Aici intervine minunatul blend Adaptiv de la doTERRA, care ne permite să ne recalibrăm și să ne regăsim calmul și centrarea chiar și în mijlocul furtunilor vieții cotidiene.

🍁 Experiența cu Adaptiv: ca o îmbrățișare a naturii în propria casă!

Utilizarea blendului Adaptiv:

Topic (T): se aplică sub nas, pe tâmple, ceafă si pe tălpi, la încheieturile mâinilor, și, mai ales, pe zona inimii. Pune câteva picături în cadă, pe sare Epsom,pentru o baie relaxantă.

Aromatic (A): Folosește ca parfum, difuzând sau inhalând direct aroma.

Cu o compoziție atent aleasă de uleiuri esențiale, acest blend devine un aliat de nădejde în zilele tensionate și momentele de tranziție, permitându-ne să trăim fiecare zi cu mai multă prezență, calm și armonie.

Să ne reamintim că, asemenea frunzei care dansează în bătaia vântului, avem capacitatea de a ne mișca și adapta cu grație prin schimbările vieții, având în blendul Adaptiv un “prieten” care ne susține să trăim fiecare moment cu autenticitate și echilibru. 🍂

Alături de Adaptiv, mai putem folosi diverse tehnici de gestionare a stresului, precum:

 · plimbări în natură;

  · să ascultăm o muzică relaxantă;

 · să exersăm o pasiune,cum ar fi pictura- este ceea ce-mi place mie;

 · să creăm o ambianță plăcută în mediul nostru;

  · să ne relaxăm, ascultând o ședintă înregistrată de hipnoterapie pentru gestionarea stresului, în ambianță plăcută, în arome esențiale relaxante și revitalizante! 

Vino alături de mine  în lumea fascinantă a esențelor naturale cu doTERRA!

Ai detalii aici: https://www.altheahypnosis.com/crearea-unui-cont-doterra/

Îți doresc o zi luminoasă!

#AltheaHypnosis #Adaptiv #ToamnaLinistita #SprijinEmotional

Adaptiv ™de la doTERRA- un aliat natural al stării noastre de bine în perioadele de stres